top of page

Gustari / Entree

File de barbun, cremă de rădăcină de pătrunjel și păstârnac, chutney de mango, sabayon cu triplu sec, spumă de pătrunjel verde, țelină apio confit, tuile de ulei de pătrunjel

Red mullet fillet, parsley and parsnip root cream, mango chutney, triple sec sabayon, confit celery, parsley foam, parsley oil tuile

150 g | 75 RON

Sorbet de castraveți cu soc, mousse de telemea de la Nucet, gel de grapefruit, sponge de lemongrass, tuile de roiniță

Cucumber and elderflower sorbet, Romanian traditional cheese mousse, grapefruit gel, lemongrass sponge, Melissa tuile

100 g | 70 RON

Vegetarian dish​

Creveți marinați în Sauvignon Blanc, crumble de quinoa, tartar de scoici cu pepene galben, cremeux de fructul pasiunii, sos alb infuzat cu frunză de banan, tuile de cartof cu ceapă

Shrimp marinated in Sauvignon Blanc, quinoa crumble, tartare of mussels with mango and honeydew melon, passion fruit cremeux, banana leaf infused sauce, crispy potato and onion roll

150 g | 75 RON

Noeme Signature Dishes

Piept de rață gătit la sous vide și rumenit la tigaie, duck jus, mousse de topinambur cu vanilie, mousse de castane cu rom, sponge de migdale și frunză de smochin, înghețată de topinambur, pământ de migdale și ciocolată, biscuit cu cafea, cremă de nuci, tuile de spirulină

Sous vide then pan seared duck breast, duck jus, Jerusalem artichoke mousse with vanilla, chestnut mousse with rum, almond and fig leaf sponge, Jerusalem artichoke ice cream,

almond and chocolate “soil”, coffee biscuit, walnut cream, spirulina tuile

350 g | 190 RON

 

Caracatiță slow cooked și rumenită pe grătar, mousse de șalotă și bergamotă, cremă de păstârnac infuzată cu semințe de fenicul prăjite, crumble de biscuit cu soc, gel de grapefruit, glaze de oțet de magnolie, mousseline de caracatiță cu petale murate de magnolie, castraveți infuzați cu ceai, reducție de caracatiță

Slow cooked then grilled octopus, echalotte and bergamot mousse, toasted fennel seeds infused parsnip cream, elderflower biscuit crumble, grapefruit gel, magnolia vinegar glaze, octopus mousseline with pickled magnolia petals, butterfly pea tea infused cucumber, octopus reduction

350 g | 180 RON

File de știucă din Delta Dunării la cuptor, sponge de pătrunjel și coriandru cu lămâie,

mousse de icre, înghețată de caracatiță, gastrique de stafide murate, sos de lămâie cu unt, gel fluid de vin

Oven baked Danube Delta Wels catfish fillet, parsley, coriander and lemon sponge,

fish roe mousse, octopus ice cream, pickled raisins gastrique, lemon butter sauce, white wine gel

350 g | 180 RON

Mușchi de vită românească la grătar, piure de țelină cu alune de pădure și usturoi copt, cremă de gălbiori și hribi, țelină fondant, tartar de ciuperci cu maioneză cu miso, ciuperci shimeji murate, spumă de usturoi negru făcut de noi, demiglace, sos de bere neagră

Grilled Romanian beef, cream of celeriac with hazelnuts and garlic, cream of chanterelle and cep mushrooms, celeriac fondant, mushroom tartar with miso mayo, pickled shimeji, homemade black garlic emulsion, demiglace, dark beer sauce

350 g | 200 RON

Gnocchi din cartofi violet, sos de șalotă caramelizată cu vin alb, infuzat cu frunze de kaffir lime, ulei de frunze de smochin

Purple potato gnocchi with white wine caramelized shallot sauce infused with kaffir lime leaves, fig leaf oil

250 g | 120 RON

Desert / Desserts

 Baton de brânză ricotta făcută în casă, jeleu de portocală și biscuit, glazură de ciocolată cu lapte și alune de pădure, ganache copt de ciocolată amăruie, honey comb, ulei de mentă

Hazelnut milk chocolate glazed homemade ricotta cheese candy bar with orange jelly and biscuit, baked dark chocolate ganache, honey comb, mint oil

120 g | 65 RON

Mousse de zmeură și iaurt grecesc, dacquoise cu nucă de cocos, creme patissiere cu flori de bujori, curd de frunze de banan, gel fluid de trandafirată, microplante

Raspberry and Greek yoghurt mousse, coconut dacquoise, crème pâtissière with peonies flowers, banana leaf curd, rose cordial fluid jelly, micro plants

100 g | 60 RON

Înghețată de căpșuni, înghețată de cardamon, crumble de ciocolată albă, ananas compresat în vin, consommé căpșuni, flori de liliac glazurate, glaze de oțet de trandafiri, tuile de miere de albine

Strawberry ice cream, cardamom ice cream, white chocolate crumble, pineapple compressed in sweet wine, strawberry consommé, strawberry meringue, rose vinegar glaze, acacia honey tuile

100 g | 60 RON

0721 490 270

© 2024 Noeme | Anton Pann 29, Bucharest |

 

Privacy & Cookie Policy

Noeme TripAdvisor Recognition
  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page