top of page

Gustari / Entree

File de barbun, cremă de rădăcină de pătrunjel È™i păstârnac, chutney de mango, sabayon cu triplu sec, spumă de pătrunjel verde, È›elină apio confit, tuile de ulei de pătrunjel

​

Red mullet fillet, parsley and parsnip root cream, mango chutney, triple sec sabayon, confit celery, parsley foam, parsley oil tuile

150 g | 70 RON

​

Sorbet de castraveți cu soc, mousse de telemea de la Nucet, gel de grapefruit, sponge de lemongrass, tuile de roiniță

​

Cucumber and elderflower sorbet, Romanian traditional cheese mousse, grapefruit gel, lemongrass sponge, Melissa tuile

100 g | 70 RON

Vegetarian dish​

​

CreveÈ›i marinaÈ›i în Sauvignon Blanc, crumble de quinoa, tartar de scoici cu pepene galben, cremeux de fructul pasiunii, sos alb infuzat cu frunză de banan, tuile de cartof cu ceapă

​

Shrimp marinated in Sauvignon Blanc, quinoa crumble, tartare of mussels with mango and honeydew melon, passion fruit cremeux, banana leaf infused sauce, crispy potato and onion roll

150 g | 70 RON

Noeme Signature Dishes

Piept de rață gătit la sous vide È™i rumenit la tigaie, duck jus, mousse de topinambur cu vanilie, mousse de castane cu rom, sponge de migdale È™i frunză de smochin, îngheÈ›ată de topinambur, pământ de migdale È™i ciocolată, biscuit cu cafea, cremă de nuci, tuile de spirulină

​

Sous vide then pan seared duck breast, duck jus, Jerusalem artichoke mousse with vanilla, chestnut mousse with rum, almond and fig leaf sponge, Jerusalem artichoke ice cream,

almond and chocolate “soil”, coffee biscuit, walnut cream, spirulina tuile

350 g | 180 RON

 

Caracatiță slow cooked È™i rumenită pe grătar, mousse de È™alotă È™i bergamotă, cremă de păstârnac infuzată cu seminÈ›e de fenicul prăjite, crumble de biscuit cu soc, gel de grapefruit, glaze de oÈ›et de magnolie, mousseline de caracatiță cu petale murate de magnolie, castraveÈ›i infuzaÈ›i cu ceai, reducÈ›ie de caracatiță

​

Slow cooked then grilled octopus, echalotte and bergamot mousse, toasted fennel seeds infused parsnip cream, elderflower biscuit crumble, grapefruit gel, magnolia vinegar glaze, octopus mousseline with pickled magnolia petals, butterfly pea tea infused cucumber, octopus reduction

350 g | 180 RON

​

File de somn din Delta Dunării la cuptor, sponge de pătrunjel È™i coriandru cu lămâie,

mousse de icre, îngheÈ›ată de caracatiță, gastrique de stafide murate, sos de lămâie cu unt, gel fluid de vin

​

Oven baked Danube Delta Wels catfish fillet, parsley, coriander and lemon sponge,

fish roe mousse, octopus ice cream, pickled raisins gastrique, lemon butter sauce, white wine gel

350 g | 180 RON

​

MuÈ™chi de vită românească la grătar, piure de È›elină cu alune de pădure È™i usturoi copt, cremă de gălbiori È™i hribi, È›elină fondant, tartar de ciuperci cu maioneză cu miso, ciuperci shimeji murate, spumă de usturoi negru făcut de noi, demiglace, sos de bere neagră

​

Grilled Romanian beef, cream of celeriac with hazelnuts and garlic, cream of chanterelle and cep mushrooms, celeriac fondant, mushroom tartar with miso mayo, pickled shimeji, homemade black garlic emulsion, demiglace, dark beer sauce

350 g | 200 RON

​

Gnocchi din cartofi violet, sos de șalotă caramelizată cu vin alb, infuzat cu frunze de kaffir lime, ulei de frunze de smochin

​

Purple potato gnocchi with white wine caramelized shallot sauce infused with kaffir lime leaves, fig leaf oil

250 g | 120 RON

Desert / Desserts

 Baton de brânză ricotta făcută în casă, jeleu de portocală È™i biscuit, glazură de ciocolată cu lapte È™i alune de pădure, ganache copt de ciocolată amăruie, honey comb, ulei de mentă

​

Hazelnut milk chocolate glazed homemade ricotta cheese candy bar with orange jelly and biscuit, baked dark chocolate ganache, honey comb, mint oil

120 g | 60 RON

​

Mousse de zmeură și iaurt grecesc, dacquoise cu nucă de cocos, creme patissiere cu flori de bujori, curd de frunze de banan, gel fluid de trandafirată, microplante

​

Raspberry and Greek yoghurt mousse, coconut dacquoise, crème pâtissière with peonies flowers, banana leaf curd, rose cordial fluid jelly, micro plants

100 g | 60 RON

​

ÎngheÈ›ată de căpÈ™uni, îngheÈ›ată de cardamon, crumble de ciocolată albă, ananas compresat în vin, consommé căpÈ™uni, flori de liliac glazurate, glaze de oÈ›et de trandafiri, tuile de miere de albine

​

Strawberry ice cream, cardamom ice cream, white chocolate crumble, pineapple compressed in sweet wine, strawberry consommé, strawberry meringue, rose vinegar glaze, acacia honey tuile

100 g | 60 RON

bottom of page